+381 (0)18 512 224
sampiongradnja1@gmail.com
Oblačića Rada 10, Niš,
Srbija

O Nama

Šampion d.o.o. Niš je firma osnovana 2002. godine. Firma je svojim kontinuiranim napretkom i kvalitetom izgrađenih objekata, kao i primenom savremenih materijala i tehnologije, stvorila prepoznatljiv imidž na tržištu.
Naši  saradnici  su  isključivo  licencirani  izvođači  radova,  koji  iza sebe  imaju  kvalitetne  reference i stručno rukovodstvo, kako bi mogli da ispoštujemo i ispunimo visoke ciljeve.
Marketing i prodaju vršimo isključivo sa profesionalno uređenim agencijama za promet nekretnina, kako bi mogli da zadovoljimo sve zahteve kupaca po pitanju prezentacije i usluge.
Mnogi  izvedeni  objekti  su  dokaz  našeg  kvaliteta,  od  kojih  izdvajamo  stambeni objekat na bulevaru dr. Zorana Đinđića br. 123 od 1100 m², stambeni objekat u ulici Pasterova br. 15 od 900 m², stambeno-poslovni objekat u ulici Božidar Adžije br. 32, 32b i 32g od 4400 m², kuće u nizu u ulici Mokranjčeva prilaz 6 od 1200 m², stambeno-poslovni objekat u ulici Jeronimova 24 od 1400 m².
U organizaciji Šampion d.o.o. Niš  je  uspostavljen, dokumentovan i primenjuje se sistem menadžmenta  kvalitetom.  Rukovodstvo, zajedno sa zaposlenima, stalno poboljšava njegovu efektivnost, u skladu sa zahtevima standarda SRPS ISO 9001.
Poštujući procesni pristup, identifikovani su i dokumentovani procesi neophodni za QMS (Quality Menagement System – Sistem Menadžmenta Kvalitetom). U dokumentaciji je vođeno računa da se postavi menadžment procesima uz podršku za izvođenje i praćenje.  To su  pretpostavke za merenje i analiziranje performansi procesa što je preduslov za stalna poboljšavanja.
Smatramo  da  smo  sve  to  postigli  prateći  naš  glavni  moto,  a  to  je  kvalitet  naših  proizvoda  i  usluga, a osnovni cilj za nas predstavljaju zadovoljni  klijenti.  Ubeđeni  smo  da  su  upravo  to  ključni  faktori  za  poslovni  uspeh,  tako  da čvrsto verujemo da će nam to omogućiti da nastavimo da se dalje razvijamo i postižemo još bolje rezultate u budućnosti.
Nadamo se da ćete biti uz nas u budućnosti kao svedok onoga za šta se zalažemo.
Vaš Šampion d.o.o. Niš